Veelgestelde vragen

FAQ

Wij werken niet met voorraden, daarom heeft elke bestelling productietijd en gemiddelde levertijd van ongeveer vijf weken. Zodra je een bestelling wilt plaatsen en zeker wilt zijn van deze levertijd, neem dan contact met ons op: 026 2005 102
Bij kleinere bestellingen kan de levertijd uitlopen.   

Onze producten versturen wij met uiterste zorg. 

Daarnaast willen wij graag transparant zijn in onze kosten, zodat het voor jou helder is waar je voor betaald. Wanneer wij onze transportkosten ”gratis” zouden aanbieden, betekent dat deze kosten worden doorberekend in de productprijzen. Hierdoor zou de transparantie teveel verdwijnen.

Je kunt je bestelling altijd gratis afhalen  bij ons, Radonstraat 4 in Wehl 
Wil je jouw bestelling komen afhalen, dan zouden wij het fijn vinden om dat van te voren te weten.
Je kunt ons bereiken op 026 2005 102.

Ja, zijpanelen en passtukken  kunnen bij een bestelling worden mee geleverd. Omdat het voor elke keuken anders is wat de afmetingen van zo’n paneel of passtuk moet zijn, hebben wij hier geen standaard product voor.
De prijzen worden berekend op basis van oppervlakte.  Wil je hier vooraf een exact bedrag van hebben stuur dan een mail naar info@keukenfronten.com. Vergeet niet de afmetingen en het type materiaal te vermelden.

Massief hout kan gaan werken. In een keuken is het belangrijk dat de lijnen strak blijven. Wanneer wij massief houten deurtjes gaan verkopen kunnen wij hier niet garant voor staan. Daarom hebben wij ervoor gekozen om fineer houten deurtjes aan te bieden. Deze zetten niet uit en zijn daarom geschikt voor een keuken. Het uiterlijk is wel hetzelfde als massief hout.
Wil je hier meer informatie over? Stuur een mail naar info@keukenfronten.com of bel: 026 2005 102De prijzen worden berekend op basis van oppervlakte.  Wil je hier vooraf een exact bedrag van hebben stuur dan een mail naar info@keukenfronten.com. Vergeet niet de afmetingen en het type materiaal te vermelden.

Wij hebben een kleine showroom in Wehl (radonstraat 4) 
Omdat wij een online business zijn vinden wij het altijd fijn als je eerst een afspraak maakt voordat je langs komt.
Je bent van harte welkom om langs te komen.
Plan hier een afspraak in –> https://keukenfronten.com/contact/  of bel: 026 2005 102 Wil je hier meer informatie over? Stuur een mail naar info@keukenfronten.com of bel: 026 2005 102De prijzen worden berekend op basis van oppervlakte.  Wil je hier vooraf een exact bedrag van hebben stuur dan een mail naar info@keukenfronten.com. Vergeet niet de afmetingen en het type materiaal te vermelden.

Ja, plinten in dezelfde kleur kunnen besteld worden. De montage hiervan is iets anders dan bij de Ikea plinten Wil je hier meer informatie over stuur dan een mail naar info@keukenfronten.com of bel: 026 2005 102

Ja, wij versturen ook bestellingen naar België. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootste plaat in jouw bestelling.

Dat is afhankelijk van de locatie. Voor meer informatie, bel: 026 2005 102

Het systeem is zo makkelijk mogelijk gemaakt en het blijft natuurlijk een secuur werkje. Maar als je een klein beetje handig bent is het plaatsen of vervangen van de fronten goed te doen. Ons team is druk bezig om hier montage handleidingen voor te schrijven.

Onze panelen worden op maat gemaakt per bestelling, het zijn dus maatwerk producten. Deze producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Knoet

Waarom Knoet?

De mooiste IKEA keukens nog mooier maken. Dit is wat wij dagelijks met veel passie doen. Bekijk hiernaast onze promovideo om nog meer over ons te weten te komen

Video afspelen

Hoge
kwaliteit

Ruim aanbod aan kleuren

Persoonlijk bezorgd

Goedkope
samples

50% KORTING

Ontvang tijdelijk korting Op alle samples