FAQ

Wat is de levertijd?

Wij werken niet met voorraden, daarom heeft elke bestelling productietijd en gemiddelde levertijd van ongeveer vier weken. Zodra je een bestelling wilt plaatsen en zeker wilt zijn van deze levertijd, neem dan contact met ons op: 0314 - 700 575

Waarom worden er kosten gerekend voor transport?

Onze producten versturen wij met uiterste zorg. Dit betekend dat wij onze producten extra goed verpakken.

Daarnaast willen wij graag transparant zijn in onze kosten, zodat het voor jou helder is waar je voor betaald. Wanneer wij onze transportkosten ''gratis'' zouden aanbieden, betekent dat deze kosten worden doorberekend in de productprijzen. Hierdoor zou de transparantie teveel verdwijnen.

Kan ik zijpanelen of passtukken bestellen?

Ja, zijpanelen en passtukken  kunnen bij een bestelling worden mee geleverd. Omdat het voor elke keuken anders is wat de afmetingen van zo'n paneel of passtuk moet zijn, hebben wij hier geen standaard product voor.
De prijzen worden berekend op basis van oppervlakte.  Wil je hier vooraf een exact bedrag van hebben stuur dan een mail naar info@keukenfronten.com. Vergeet niet de afmetingen en het type materiaal te vermelden.

Waarom verkopen jullie geen massief houten deurtjes?

Massief hout kan gaan werken. In een keuken is het belangrijk dat de lijnen strak blijven. Wanneer wij massief houten deurtjes gaan verkopen kunnen wij hier niet garant voor staan. Daarom hebben wij ervoor gekozen om fineer houten deurtjes aan te bieden. Deze zetten niet uit en zijn daarom geschikt voor een keuken. Het uiterlijk is wel hetzelfde als massief hout.
Wil je hier meer informatie over? Stuur een mail naar info@keukenfronten.com of bel: 0314 700 575

Hebben jullie een showroom of toonzaal?

Op dit moment hebben wij nog geen showroom, zoals andere keukenzaken.
Onze focus ligt online en een showroom past op dit moment niet bij onze visie.
Wel hebben wij een fabriek waar wij samples en een kleine opstelling kunnen laten zien. Daarnaast kun je zien hoe onze fronten worden geproduceerd. Je bent van harte welkom om langs te komen.
Maak hiervoor eerst een afspraak --> https://keukenfronten.com/contact/  of bel: 0314 700 575.

Kan ik plinten bestellen?

Ja, plinten in dezelfde kleur kunnen besteld worden. De montage hiervan is iets anders dan bij de Ikea plinten Wil je hier meer informatie over stuur dan een mail naar info@keukenfronten.com of bel: 0314 700 575.

Leveren jullie ook naar België?

Ja, wij versturen ook bestellingen naar België. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootste plaat in jouw bestelling.

Kunnen jullie ook fronten monteren?

Dat is afhankelijk van de locatie. Voor meer informatie, bel: 0314 700 575

Is het moeilijk om de fronten zelf te vervangen/monteren?

Het systeem is zo makkelijk mogelijk gemaakt en het blijft natuurlijk een secuur werkje. Maar als je een klein beetje handig bent is het plaatsen of vervangen van de fronten goed te doen. Ons team is druk bezig om hier montage handleidingen voor te schrijven.

Kan ik een offerte ontvangen?