Verschillende structuren

Basic

De basic collectie is beschikbaar in alle mogelijke Knoet kleuren. Deze structuur heeft een klein reliëf en oppervlakkige glans. De structuur wordt vaak vergeleken met een eierschil.

Zijdeglans

De zijdeglas structuur is helemaal glad, zonder reliëf. De kleuren die beschikbaar zijn in zijdeglans zijn vaak bijzondere trend kleuren. Er zit een lichte glans over deze panelen die vergelijkbaar is met zijdeglans verf.

Hoogglans 

De hoogglans structuur heeft een spiegel glans effect.  De kleuren die beschikbaar zijn in hoogglans zijn gangbare kleuren . All onze hoogglans panelen en frontjes zijn 100% krasvast.

Extreem Mat

De Extreem mat structuur is helemaal mat, zonder reliëf. De kleuren die beschikbaar zijn in Extreem mat zijn vaak gangbare kleuren. Sommige extreem matte kleuren zijn ook nog eens 100% vingerafdruk vrij.

Premium Mat

De Premium mat structuur is helemaal mat, zonder reliëf en eigenlijk beter bekend als het Arpa Fenix materiaal. De kleuren die beschikbaar zijn in Premium mat is beschikbaar in voor de luxe trend kleuren.  Alle premium mat kleuren zijn vingerafdrukvrij, daarnaast zijn krassen in de structuur Premium Mat weg te werken door middel van hitte. Wilt u hier meer over weten naam dan contact met ons op.

Bekijk hier kleuren in welke structuren beschikbaar zijn

Bestel hier een monster frontje