Verschillende structuren

Basic

Basic fronten zijn spaanplaten voorzien van een gelamineerde toplaag. De structuur wordt vaak met een eierschil vergeleken.

Hoogglans

De hoogglans structuur heeft een spiegel glans effect. De kleuren die beschikbaar zijn in hoogglans zijn gangbare kleuren. All onze hoogglans panelen en frontjes zijn zeer krasvast.

Semi-mat

De Semi-matte collectie zijn fronten aan beide zijdes voorzien van HPL plaat die verlijmd wordt op MDF Platen. De structuur van deze HPL platen wordt vaak vergeleken met een eierschil. De semi-mat collectie bestaat voornamelijk uit trend kleuren.

Extreem mat

De Extreem mat structuur is helemaal mat, zonder reliëf. De kleuren die beschikbaar zijn in Extreem mat zijn vaak gangbare kleuren. All onze extreem matte kleuren zijn 100% vingerafdruk vrij.

Arpa Fenix - supermat

Het Arpa Fenix materiaal  is helemaal mat en zonder reliëf. De kleuren die beschikbaar zijn in Arpa Fen staan voor de luxe trend kleuren. Alle Arpa Fenix kleuren zijn vingerafdrukvrij, daarnaast zijn krassen in dit materiaal weg te werken door middel van hitte.

Benieuwd naar de verschillende kleuren & prijzen?

Benieuwd hoe de kleuren in het echt eruit zien?