Verschillende structuren

Basic

Basic fronten zijn spaanplaten voorzien van een gelamineerde toplaag.
De toplagen hebben een minimale structuur deze is te vergelijken met een eierschil.

Semi – Mat

De Semi-matte collectie zijn fronten aan beide zijdes  voorzien van HPL afwerking. De HPL platen worden bij Semi Matte  fronten altijd verlijmd  op MDF Platen  .  De structuur van deze HPL platen wordt vaak vergeleken met een eierschil.

Hoogglans 

De hoogglans structuur heeft een spiegel glans effect.  De kleuren die beschikbaar zijn in hoogglans zijn gangbare kleuren . All onze hoogglans panelen en frontjes zijn 100% krasvast.

Extreem Mat

De Extreem mat structuur is helemaal mat, zonder reliëf. De kleuren die beschikbaar zijn in Extreem mat zijn vaak gangbare kleuren. Sommige extreem matte kleuren zijn ook nog eens 100% vingerafdruk vrij.

Arpa Fenix (super mat)

Het Arpa Fenix materiaal  is helemaal mat, zonder reliëf en eigenlijk beter bekend als het Arpa Fenix materiaal. De kleuren die beschikbaar zijn in Premium mat is beschikbaar in voor de luxe trend kleuren.  Alle Arpa Fenix kleuren zijn vingerafdrukvrij, daarnaast zijn krassen in Arpa Fenix weg te werken door middel van hitte. Wilt u hier meer over weten naam dan contact met ons op.

Bekijk hier kleuren in welke structuren beschikbaar zijn

Bestel hier een monster frontje