Keukenfronten.com

Verschillende structuren

Welke past bij jou?

De Semi-matte collectie zijn fronten aan beide zijdes voorzien van HPL plaat die verlijmd wordt op MDF Platen. De structuur van deze HPL platen wordt vaak vergeleken met een eierschil. De semi-mat collectie bestaat voornamelijk uit trend kleuren.

De hoogglans structuur heeft een spiegel glans effect. De kleuren die beschikbaar zijn in hoogglans zijn gangbare kleuren. All onze hoogglans panelen en frontjes zijn zeer krasvast.

De Extreem mat structuur is helemaal mat, zonder reliëf. De kleuren die beschikbaar zijn in Extreem matte fronten en panelen zijn verkrijgbaar in  gangbare kleuren.

Het Arpa Fenix materiaal  is helemaal mat en zonder reliëf. De kleuren die beschikbaar zijn in Arpa Fenix staan voor de luxe trend kleuren. Alle Arpa Fenix kleuren zijn vingerafdrukvrij, daarnaast zijn krassen in dit materiaal weg te werken door middel van hitte.
Het is het materiaal zeker ‘hufter proof’

Onze Fineer houten fronten hebben aan de voor en achterkant een echte  toplaag hout. 

Omdat dit echt hout is zien er fronten er altijd net iets anders uit.
De volgende type hout zijn mogelijk: 

  • Light Oak 
  • Light Oak Rustic
  • American Walnit
  • Black oak 

Benieuwd naar de kleuren en prijzen?

Benieuwd hoe de kleuren eruit zien?

Knoet

Waarom Knoet?

De mooiste IKEA keukens nog mooier maken. Dit is wat wij dagelijks met veel passie doen. Bekijk hiernaast onze promovideo om nog meer over ons te weten te komen

Video afspelen

Hoge
kwaliteit

Ruim aanbod aan kleuren

Persoonlijk bezorgd

Goedkope
samples