Knoet

Op zoek naar Keukenfronten voor uw nieuwe IKEA keuken?

American Walnut

Chique keukendeuren voor IKEA keukens

Opmaat gemaakt voor uw keukenontwerp met voorgeboorde gaten

Arpa Fenix fronten

Ultra matte Fenix fronten

Op zoek naar bijzondere materialen en kleuren voor uw nieuwe keuken?
Arpa Fenix is een bijzonder sterk materiaal beschikbaar ik luxe / moderne kleuren. 

De foto hiernaast zijn de keukenfronten gemaakt in Fenix 0750 fronten geplaats op een IKEA basis keuken. 

Fineer Eiken + Fenix

Uw ontwerp onze kwaliteit

Creëer uw droomkeuken met Knoet en IKEA,

Fineer Light Oak met komgreep

Unieke uitstraling

Met komgrepen in de keukenfronten voorkomt u dat er handgrepen geplaatst hoeven te worden. 

Karlijn Harleman - Nederland
Karlijn Harleman - Nederland
Lees verder
Wij zijn vrij spontaan bij knoet naar binnen gelopen omdat we wilden uitzoeken of het concept ikea keuken met “bijzondere” frontjes een optie is voor ons. Bij verschillende keukenboeren werden we niet enthousiast. Nou hier wel! Wat een leuk bedrijf!! Twee jonge dames met parate kennis en oog voor detail en binnen loop je tegen een soort frontjes walhalla aan; hele veel mooie kleuren en materiaal. Vrij snel obv onze keukentekening een nette, logische offerte ontvangen. Het contact is super (en dat is een verademing tijdens een grote verbouwing in coronatijd, waar niks verloopt zoals het hoort;)). Regelmatig iets aan moeten passen, vooruitschuiven of aanvullende vragen en dat verliep probleemloos. De dames hadden daarnaast ook echt goede tips ten aanzien van praktische en technische zaken! De keuken is prachtig geworden en we krijgen veel complimenten. Het materiaal is ook een hele goede keuze geweest; makkelijk schoon te maken en kleine beschadigingen zijn zga onzichtbaar. Niets dan lof!! Hartstikke bedankt voor jullie service, betrokkenheid en geduld.
Nils Poelemans -  België
Nils Poelemans - België
Lees verder
Zeer goede service, altijd snel antwoord en waar voor je geld!
Nicolette - Nederland
Nicolette - Nederland
Lees verder
Voor onze nieuwe keuken die midden in de benedenverdieping is gekomen, tussen eet- en zitgedeelte in, waren we op zoek naar mooie frontjes. Die hebben we gevonden bij Knoet! Stone grey - extreme mat met zwarte greeplijst. We zijn er heel erg blij mee. We vonden het best spannend omdat de verschillende onderdelen van diverse leveranciers kwamen maar door de professionele begeleiding van Silke en Noraly is het heel soepel verlopen. De kleine hobbels die we tegenkwamen zijn snel en vakkundig opgelost.
Jurgen M -  België
Jurgen M - België
Lees verder
Van begin tot eind aan te bevelen; heel vriendelijke en correcte service, goede bereikbaarheid en snelle respons. Prachtige kwaliteit en perfecte afwerking. Eerst werden er enkele stalen opgestuurd zodat wij thuis konden kiezen en vergelijken. Ook bij de bestelling wordt een professioneel plan met offerte opgemaakt, die persoonlijk worden overlopen en dubbelgecheckt. Levering volgens afspraak, en zelfs de naverkoop met enkele aanpassingen gebeurt perfect. Het is duidelijk dat Knoet de ambitie heeft om mooie produkten te leveren en tevreden klanten te maken.
Hans - Nederland
Hans - Nederland
Lees verder
Uitstekende service Fijn contact met Noraly en Silke gehad, erg fijn dat er aan de kleine dingetjes wordt gedacht en toevoegingen later in het proces geen enkel probleem!!! Samengevat, vriendelijk, meedenkend, goede service en gewoon lekker simpel
Christian - Nederland
Christian - Nederland
Lees verder
Vorig jaar hebben wij bij Knoet onze keukenfronten gekocht. We zijn er nog iedere dag erg blij mee. We kozen voor de Metod extreem mat in de kleur zwart. Voor ons hielp het dat we even de showroom mochten bezoeken om onze bestelling door te nemen. Daarbij kregen we slimme tips bij ons ontwerp. Ook de levering zat goed in elkaar. Slim genummerde pakketten die als ware schatten bleken ingepakt. Met deze kwalitatief hoogwaardige fronten, de Ikea-onderkasten, een keramisch blad, merkapparatuur en eigen eiken aanvullingen hebben wij binnen ons budget onze droomkeuken kunnen realiseren. Tuurlijk is het wel spannend om dit zo te doen maar met enige handigheid en een goede waterpas is het haalbaar. Wij kijken er voldaan op terug en kunnen het anderen zeker aanraden.
Previous
Volgende

mail

Ontvang gratis ons inspiratie magazine

Plan een Belafspraak

Meer informatie nodig?

Plan een belafspraak en u kunt al uw vragen stellen aan één van onze keukenexperts . 

50% KORTING

Ontvang tijdelijk korting Op alle samples