Renoveren
get inspired

Before After oude ikea keuken Losse keukendeurtjesNieuwe hoogglans losse keukendeurtjes kopen

Heb je al een bestaande keuken en wil je alleen de losse keukenfronten vervangen? Dan is renoveren met de KNOET keukenfronten een makkie. Wij hebben een breed assortiment aan keukenfronten die voor jouw oude IKEA keuken. Deze keukendeuren en ladefronten hebben dezelfde maten en voorgeboorde gaten (voor de scharnieren en lades) als de originele fronten. waardoor het makkelijk is om de fronten zelf te vervangen. 

Before After

Hoe werkt het?

Het oude keukensysteem van IKEA heet het Faktum systeem. Vaak zijn de fronten na ongeveer 10 jaar aan vervang toe terwijl de lades nog goed werken. 
Het oude systeem worden niet meer bij IKEA verkocht waardoor je daar ook geen fronten meer kan kopen die op jouw oude IKEA keuken passen. 

Met behulp van Knoet’s keukenfronten is het mogelijk om oude IKEA basiskeuken te laten staan en enkel nieuwe fronten hiervoor te kopen. Onze fronten zijn te bestellen in vele soort zoals hoogglans, Extreem mat, Fineer en Arpa Fenix keukendeuren

Naast de fronten kunnen zij ook zijpanelen, plinten en passtukken op maat maken. 

 

Onze fronten:

 

✓  Dezelfde voorgeboorde gaten 

✓  Dezelfde afmetingen

✓ Zijpanelen (op maat)

✓  plinten op maat

✓  Passtukken op maat

Keukens met fronten van KNOET

Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Before After

Faktum keukensysteem

Faktum is het oude keukensysteem van Ikea waarvoor geen deuren meer leverbaar zijn. Omdat de basiskeuken vaak nog wel in goede staat is zou het zonde zijn om een geheel nieuw keuken aan te schaffen. Een eenvoudige oplossing is om losse keukenfronten te bestellen om jouw keuken weer een nieuwe uitstraling te geven . Check ons assortiment en stuur ons foto’s van de huidige keuken om binnen drie werkdagen een gratis offerte over jouw droomfronten te ontvangen.

Metod keukensysteem

Metod is het nieuwe keukensysteem van Ikea waar wel fronten voor verkrijgbaar zijn. Wil je echter een unieke keuken met een bijzondere uitstraling? Koop dan gewoon de basis elementen bij Ikea en laat je keuken aankleden door ons. Check ons assortiment en stuur ons of foto’s van een bestaand Metod keuken of een pdf van de ikea keukenplanner om binnen drie werkdagen een offerte over jouw droom fronten te ontvangen.

Onze fronten

Onze fronten bestaan uit een MDF plaat waarop dubbelzijdig een toplaag wordt geperst die in verschillende kleuren en verschillende structuren verkrijgbaar is.  Hierdoor hebben wij een breed assortiment van trend kleuren tot fineer hout structuren en luxe mat kleuren.

Fineer

Bij de fineer hout fronten wordt een dunne fineer laag op een MDF plaat geperst. Wij zorgen ervoor dat de structuur van het type hout zo veel mogelijk in elkaar doorloopt. De houtnerf kan zoveel verticaal als horizontaal lopen.

Arpa Fenix

Fronten in Arpa Fenix zijn helemaal mat en vingerafdrukvrij. Bij dit materiaal is het mogelijk om krassen door middel van hitte weg te werken.

Hoogglans

Onze hoogglans fronten en zijpanelen zijn honderd procent krasvast en hebben een spiegelglans effect.

Extreem mat

De extreem mat structuur is helemaal mat, zonder reliëf. Ze zijn vingerafdrukvrij en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Afwerking van onze fronten

Greeplijsten

Greeplijsten worden in de boven- en onderkant van het front gefreesd. Hierdoor is er geen handgreep nodig waardoor een strak uiterlijk gecreëerd wordt.

Rechte afwerking

Fronten met een rechte afwerking zijn niet voorzien van gaten voor handgrepen en bieden daardoor mogelijkheid om een eigen handgreep te monteren.

Boorgaten

Alle losse keukenfronten zijn voorzien van dezlfde boorgaten zoals de Ikea fronten en passen daarom perfect op de lades en scharnieren van het oude en nieuwe keukensysteem. Je kan de nieuwe fronten dus gemakkelijk op een bestaand of nieuwe keuken monteren.

Bedekkingspanelen

De zijkanten van een kast kunnen worden afgewerkt met een bedekkingspaneel in de gewenste kleur. Wij kunnen deze panelen tot maximaal 260cm leveren, dus ook voor extra hoge kasten. Ook passtukken en plinten kunnen helemaal op maat gezaagd en meegeleverd worden. Benieuwd naar de prijs van zulke panelen? Bereken je paneel gelijk zelf aan de hand van jouw maten.