Renoveren

Get Inspired

Heb je al een bestaande keuken en wil je alleen de losse keukenfronten vervangen? Dan Is renoveren met de KNOET keukenfronten een must go! Wij hebben een breed assortiment aan keukenfronten die uw oude keuken een nieuw leven zullen inblazen. 

Hoe werkt het?

Het basis keukensysteem van Ikea is een kwalitatief hoogwaardig systeem dat een goede prijs / kwaliteit verhouding heeft. Dit modulair systeem biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de inrichting van de kasten en kan helemaal naar wens samengesteld kunnen worden.

Met behulp van Knoet's keukenfronten is het mogelijk om de IKEA basiskeuken een unieke en luxe uitstraling te geven die jouw smaak weergeeft. Door de Ikea basis elementen met  fronten van Knoet te combineren is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een design keuken te creëren die individueel op jouw behoeftes en smaak is afgestemd. Waarbij renoveren een goed plan lijkt.

Wit extreem mat Faktum

Het Faktum keukensysteem

Faktum is het oude keukensysteem van Ikea waarvoor geen deuren meer leverbaar zijn. Omdat de basiskeuken vaak nog wel in goede staat is zou het zonde zijn om een geheel nieuw keuken aan te schaffen. Een eenvoudige oplossing is om losse keukenfronten te bestellen om jouw keuken weer een nieuwe uitstraling te geven . Check ons assortiment en stuur ons foto's van de huidige keuken om binnen drie werkdagen een gratis offerte over jouw droomfronten te ontvangen.