Losse Keukendeuren Vervangen

Before After

Heb je al een bestaande keuken en wil je alleen de losse keukenfronten vervangen?
Of ben je van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen met een unieke uitstraling die bij jou past?

Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij verkopen losse en op maat gemaakte keukenfronten die op het oude en nieuwe keukensysteem van Ikea passen!

Benieuwd naar ons assortiment en hoe wij ze op maat maken?

Before After

Hoe werkt het?

Het basis keukensysteem van Ikea is een kwalitatief hoogwaardig systeem dat een goede prijs / kwaliteit verhouding heeft. Dit modulair systeem biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de inrichting van de kasten en kan helemaal naar wens samengesteld kunnen worden.

Met behulp van Knoet’s keukenfronten is het mogelijk om de IKEA basiskeuken een unieke en luxe uitstraling te geven die jouw smaak weergeeft. Door de Ikea basis elementen met  fronten van Knoet te combineren is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een design keuken te creëren die individueel op jouw behoeftes en smaak is afgestemd. Waarbij renoveren een goed plan lijkt.

Onze producten hebben

Before After Teal Green - Semi-Mat - Keukendeurtjes en ladefrontjes - i.c.m. Metod
Before After Teal Green - Semi-Mat - Keukendeurtjes en ladefrontjes - i.c.m. Metod
Before After Teal Green - Semi-Mat - Keukendeurtjes en ladefrontjes - i.c.m. Metod

Faktum keukensysteem

Faktum is het oude keukensysteem van Ikea waarvoor geen deuren meer leverbaar zijn. Omdat de basiskeuken vaak nog wel in goede staat is zou het zonde zijn om een geheel nieuw keuken aan te schaffen. Een eenvoudige oplossing is om losse keukenfronten te bestellen om jouw keuken weer een nieuwe uitstraling te geven . Check ons assortiment en stuur ons gewoon foto’s van de huidige keuken om binnen drie werkdagen een gratis offerte over jouw droomfronten te ontvangen.

Metod keukensysteem

Metod is het nieuwe keukensysteem van Ikea waar wel fronten voor verkrijgbaar zijn. Wil je echter een unieke keuken met een bijzondere uitstraling? Koop dan gewoon de basis elementen bij Ikea en laat je keuken aankleden door ons. Check ons assortiment en stuur ons of foto’s van een bestaand Metod keuken of een pdf van de ikea keukenplanner om binnen drie werkdagen een offerte over jouw droom fronten te ontvangen.

Onze fronten

Onze fronten bestaan uit een MDF plaat waarop dubbelzijdig een toplaag wordt geperst die in verschillende kleuren en verschillende structuren verkrijgbaar is.  Hierdoor hebben wij een breed assortiment van trend kleuren tot fineer hout structuren en luxe mat kleuren.

Fineer

Bij de fineer hout fronten wordt een dunne fineer laag op een MDF plaat geperst. Wij zorgen ervoor dat de structuur van het type hout zo veel mogelijk in elkaar doorloopt. De houtnerf kan zoveel verticaal als horizontaal lopen.

Arpa Fenix

Iron Grey - Arpa Fenix - Keukendeurtjes en ladefrontjes i.c.m. Faktum

Fronten in Arpa Fenix zijn helemaal mat en vingerafdrukvrij. Bij dit materiaal is het mogelijk om krassen door middel van hitte weg te werken.

Hoogglans

Onze hoogglans fronten en zijpanelen zijn honderd procent krasvast en hebben een spiegelglans effect.

Extreem mat

De extreem mat structuur is helemaal mat, zonder reliëf. Ze zijn vingerafdrukvrij en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Semi mat

Blush Pink - Semi-Mat- frontjes i.c.m. Faktum

Onze semi-mat collectie bestaat uit matte trend kleuren. De structuur van semi-mat wordt vaak vergeleken met een eierschil.

Afwerking van onze fronten

Greeplijsten

Greeplijsten worden in de boven- en onderkant van het front gefreesd. Hierdoor is er geen handgreep nodig waardoor een strak uiterlijk gecreëerd wordt.

Rechte afwerking

Fronten met een rechte afwerking zijn niet voorzien van gaten voor handgrepen en bieden daardoor mogelijkheid om een eigen handgreep te monteren.

Softclose scharnieren geschikt voor Faktum deuren

Boorgaten

Alle losse keukenfronten zijn voorzien van dezlfde boorgaten zoals de Ikea fronten en passen daarom perfect op de lades en scharnieren van het oude en nieuwe keukensysteem. Je kan de nieuwe fronten dus gemakkelijk op een bestaand of nieuwe keuken monteren.

Bedekkingspanelen

De zijkanten van een kast kunnen worden afgewerkt met een bedekkingspaneel in de gewenste kleur. Wij kunnen deze panelen tot maximaal 260cm leveren, dus ook voor extra hoge kasten. Ook passtukken en plinten kunnen helemaal op maat gezaagd en meegeleverd worden. Benieuwd naar de prijs van zulke panelen? Bereken je paneel gelijk zelf aan de hand van jouw maten.

Softclose scharnieren geschikt voor Faktum deuren