IKEA keuken deuren veranderen

Before After

Heb je een bestaande keuken en wil je alleen de losse ikea keukendeuren veranderen? Of ben je van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen met een unieke uitstraling die bij jou past?

Bij ons kun je jouw ikea front vervangen!

Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij verkopen losse en op maat gemaakte keukenfronten die op het oude en nieuwe keukensysteem van Ikea passen!

Benieuwd naar ons assortiment en hoe wij ze op maat maken?

Before After

Hoe werkt het?
IKEA keukendeuren veranderen?

Het basis keukensysteem van Ikea is een kwalitatief hoogwaardig systeem dat een goede prijs / kwaliteit verhouding heeft.  Hier door kun je makkelijke een ikea front vervangen. Dit modulair systeem biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de inrichting van de kasten en kan helemaal naar wens samengesteld kunnen worden.

Met behulp van Knoet’s keukenfronten is het mogelijk om de IKEA basiskeuken een unieke en luxe uitstraling te geven die jouw smaak weergeeft. Door de IKEA basis elementen met  fronten van Knoet te combineren is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een design keuken te creëren die individueel op jouw behoeftes en smaak is afgestemd. Waarbij renoveren een goed plan lijkt. IKEA keuken deuren veranderen is makkelijk te doen met de fronten van KNOET.

Onze producten hebben

Before After
Before After IKEA keukendeuren veranderen hoogglans rood faktumIKEA keukendeuren veranderen hoogglans wit Faktum
Before After IKEA keuken deuren veranderen FAKTUMIKEA keuken deuren veranderen Faktum naar mat zwart

IKEA front vervangen

Faktum keukensysteem oude IKEA keukens

Faktum is het oude keukensysteem van Ikea waarvoor geen deuren meer leverbaar zijn. Omdat de basiskeuken vaak nog wel in goede staat is zou het zonde zijn om een geheel nieuw keuken aan te schaffen. Een eenvoudige oplossing is om losse keukenfronten te bestellen om jouw keuken weer een nieuwe uitstraling te geven . Hierdoor kun je jouw ikea front vervangen. Check ons assortiment en stuur ons gewoon foto’s van de huidige keuken om binnen drie werkdagen een gratis offerte over jouw droomfronten te ontvangen.

Metod keukensysteem Nieuwe IKEA keukens

Metod is het nieuwe keukensysteem van Ikea waar wel fronten voor verkrijgbaar zijn. Wil je echter een unieke keuken met een bijzondere uitstraling? Koop dan gewoon de basis elementen bij Ikea en laat je keuken aankleden door ons. Check ons assortiment en stuur ons of foto’s van een bestaand Metod keuken of een pdf van de ikea keukenplanner om binnen drie werkdagen een offerte over jouw droom fronten te ontvangen.

Boorgaten om ikea keukendeuren veranderen

Alle losse keukenfronten zijn voorzien van dezelfde boorgaten zoals de Ikea fronten en passen daarom perfect op de lades en scharnieren van het oude en nieuwe keukensysteem. Je kan de nieuwe fronten dus gemakkelijk op een bestaand of nieuwe keuken monteren, en jouw ikea front vervangen.

Bedekkingspanelen

De zijkanten van een kast kunnen worden afgewerkt met een bedekkingspaneel in de gewenste kleur. Wij kunnen deze panelen tot maximaal 260cm leveren, dus ook voor extra hoge kasten. Ook passtukken en plinten kunnen helemaal op maat gezaagd en meegeleverd worden. Benieuwd naar de prijs van zulke panelen? Bereken je paneel gelijk zelf aan de hand van jouw maten.

Boek gratis een online afspraak om jouw keukenproject te bespreken!

50% KORTING

Ontvang tijdelijk korting Op alle samples