Lossen keukenfronten

Before After

Heb je een bestaande keuken en wil je alleen de losse keukenfronten vervangen? Of ben je van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen met een unieke uitstraling die bij jou past?

Dan ben jij bij ons aan het goede adres! Wij verkopen losse en op maat gemaakte keukenfronten die op het oude en nieuwe keukensysteem van Ikea passen!

Benieuwd naar ons assortiment en hoe wij ze op maat maken?

Before After

Hoe werkt het?

Het basis keukensysteem van Ikea is een kwalitatief hoogwaardig systeem dat een goede prijs / kwaliteit verhouding heeft. Dit modulair systeem biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de inrichting van de kasten en kan helemaal naar wens samengesteld kunnen worden.

Met behulp van Knoet’s keukenfronten is het mogelijk om de IKEA basiskeuken een unieke en luxe uitstraling te geven die jouw smaak weergeeft. Door de Ikea basis elementen met  fronten van Knoet te combineren is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een design keuken te creëren die individueel op jouw behoeftes en smaak is afgestemd. Waarbij renoveren een goed plan lijkt.

Onze producten hebben

Before After
Before After
Before After
Before After
Before After
Karlijn Harleman
Karlijn Harleman
Lees verder
Wij zijn vrij spontaan bij knoet naar binnen gelopen omdat we wilden uitzoeken of het concept ikea keuken met “bijzondere” frontjes een optie is voor ons. Bij verschillende keukenboeren werden we niet enthousiast. Nou hier wel! Wat een leuk bedrijf!! Twee jonge dames met parate kennis en oog voor detail en binnen loop je tegen een soort frontjes walhalla aan; hele veel mooie kleuren en materiaal. Vrij snel obv onze keukentekening een nette, logische offerte ontvangen. Het contact is super (en dat is een verademing tijdens een grote verbouwing in coronatijd, waar niks verloopt zoals het hoort;)). Regelmatig iets aan moeten passen, vooruitschuiven of aanvullende vragen en dat verliep probleemloos. De dames hadden daarnaast ook echt goede tips ten aanzien van praktische en technische zaken! De keuken is prachtig geworden en we krijgen veel complimenten. Het materiaal is ook een hele goede keuze geweest; makkelijk schoon te maken en kleine beschadigingen zijn zga onzichtbaar. Niets dan lof!! Hartstikke bedankt voor jullie service, betrokkenheid en geduld.
Nicolette
Nicolette
Lees verder
Voor onze nieuwe keuken die midden in de benedenverdieping is gekomen, tussen eet- en zitgedeelte in, waren we op zoek naar mooie frontjes. Die hebben we gevonden bij Knoet! Stone grey - extreme mat met zwarte greeplijst. We zijn er heel erg blij mee. We vonden het best spannend omdat de verschillende onderdelen van diverse leveranciers kwamen maar door de professionele begeleiding van Silke en Noraly is het heel soepel verlopen. De kleine hobbels die we tegenkwamen zijn snel en vakkundig opgelost.
Jurgen M - Belgie
Jurgen M - Belgie
Lees verder
Van begin tot eind aan te bevelen; heel vriendelijke en correcte service, goede bereikbaarheid en snelle respons. Prachtige kwaliteit en perfecte afwerking. Eerst werden er enkele stalen opgestuurd zodat wij thuis konden kiezen en vergelijken. Ook bij de bestelling wordt een professioneel plan met offerte opgemaakt, die persoonlijk worden overlopen en dubbelgecheckt. Levering volgens afspraak, en zelfs de naverkoop met enkele aanpassingen gebeurt perfect. Het is duidelijk dat Knoet de ambitie heeft om mooie produkten te leveren en tevreden klanten te maken.
Hans
Hans
Lees verder
Uitstekende service Fijn contact met Noraly en Silke gehad, erg fijn dat er aan de kleine dingetjes wordt gedacht en toevoegingen later in het proces geen enkel probleem!!! Samengevat, vriendelijk, meedenkend, goede service en gewoon lekker simpel
Hans
Hans
Lees verder
Uitstekende service Fijn contact met Noraly en Silke gehad, erg fijn dat er aan de kleine dingetjes wordt gedacht en toevoegingen later in het proces geen enkel probleem!!! Samengevat, vriendelijk, meedenkend, goede service en gewoon lekker simpel
Christian
Christian
Lees verder
Vorig jaar hebben wij bij Knoet onze keukenfronten gekocht. We zijn er nog iedere dag erg blij mee. We kozen voor de Metod extreem mat in de kleur zwart. Voor ons hielp het dat we even de showroom mochten bezoeken om onze bestelling door te nemen. Daarbij kregen we slimme tips bij ons ontwerp. Ook de levering zat goed in elkaar. Slim genummerde pakketten die als ware schatten bleken ingepakt. Met deze kwalitatief hoogwaardige fronten, de Ikea-onderkasten, een keramisch blad, merkapparatuur en eigen eiken aanvullingen hebben wij binnen ons budget onze droomkeuken kunnen realiseren. Tuurlijk is het wel spannend om dit zo te doen maar met enige handigheid en een goede waterpas is het haalbaar. Wij kijken er voldaan op terug en kunnen het anderen zeker aanraden.
Vorige
Volgende

Faktum keukensysteem

Faktum is het oude keukensysteem van Ikea waarvoor geen deuren meer leverbaar zijn. Omdat de basiskeuken vaak nog wel in goede staat is zou het zonde zijn om een geheel nieuw keuken aan te schaffen. Een eenvoudige oplossing is om losse keukenfronten te bestellen om jouw keuken weer een nieuwe uitstraling te geven . Check ons assortiment en stuur ons gewoon foto’s van de huidige keuken om binnen drie werkdagen een gratis offerte over jouw droomfronten te ontvangen.

Metod keukensysteem

Metod is het nieuwe keukensysteem van Ikea waar wel fronten voor verkrijgbaar zijn. Wil je echter een unieke keuken met een bijzondere uitstraling? Koop dan gewoon de basis elementen bij Ikea en laat je keuken aankleden door ons. Check ons assortiment en stuur ons of foto’s van een bestaand Metod keuken of een pdf van de ikea keukenplanner om binnen drie werkdagen een offerte over jouw droom fronten te ontvangen.

Boorgaten

Alle losse keukenfronten zijn voorzien van dezlfde boorgaten zoals de Ikea fronten en passen daarom perfect op de lades en scharnieren van het oude en nieuwe keukensysteem. Je kan de nieuwe fronten dus gemakkelijk op een bestaand of nieuwe keuken monteren.

Bedekkingspanelen

De zijkanten van een kast kunnen worden afgewerkt met een bedekkingspaneel in de gewenste kleur. Wij kunnen deze panelen tot maximaal 260cm leveren, dus ook voor extra hoge kasten. Ook passtukken en plinten kunnen helemaal op maat gezaagd en meegeleverd worden. Benieuwd naar de prijs van zulke panelen? Bereken je paneel gelijk zelf aan de hand van jouw maten.

50% KORTING

Ontvang tijdelijk korting Op alle samples