Een nieuwe keuken

Get Inspired

Ga je een nieuwe keuken aanschaffen bij IKEA? Maar hebben ze niet de fronten die je zoekt? Dan kunnen wij je verder helpen.   Wij hebben een breed assortiment van unieke en luxe keukenfronten die geschikt zijn voor het IKEA metod keukensysteem. 

Hoe werkt het?

Het basis keukensysteem van Ikea is een kwalitatief hoogwaardig systeem dat een goede prijs / kwaliteit verhouding heeft. Dit modulair systeem biedt eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de inrichting van de kasten en kan helemaal naar wens samengesteld kunnen worden.

Met behulp van Knoet's keukenfronten is het mogelijk om de IKEA basiskeuken een unieke en luxe uitstraling te geven die jouw smaak weergeeft. Door de Ikea basis elementen met  fronten van Knoet te combineren is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een design keuken te creëren die individueel op jouw behoeftes en smaak is afgestemd.

Het METOD keukensysteem

Het metod systeem is het nieuwe  keukensysteem van IKEA. Je kunt bij IKEA gemakkelijk het binnenwerk los kopen. Hierdoor ben je niet gebonden aan hun assortiment maar kun je je nieuwe keuken geheel naar eigen smaak maken. Bij Knoet kun je losse fronten, panelen en plinten kopen.  Alle fronten zijn voorzien van de juiste voorgeboorde gaten.  Check ons assortiment en stuur ons foto's van je keukenontwerp om binnen drie werkdagen een gratis offerte voor jouw droomkeuken te ontvangen.

Semi Mat Dune Grass

Arpa Fenix 0754

Arpa Fenix 0754